• talafoubjtp

Avanoa pisinisi Ipu a le Lalolagi!Faʻatauga o "Made in China" e maualuga

O le 22nd FIFA World Cup o le a faia i Qatar mai ia Novema 21 ia Tesema 18. E ui lava e tasi le masina mai le amataga o le taʻaloga, o oloa e fesoʻotaʻi ma le Ipu a le Lalolagi ua leva ona lauiloa i Yiwu, Zhejiang Province.

Tasi- masina countdown i Qatar Ipu a le Lalolagi "Made in Saina" oloa faatau atu lelei.

fsd (1)
fsd (3)
fsd (2)
fsd (4)

I totonu o le nofoaga faʻatau oloa taʻaloga a Yiwu International Trade Mall, o mea eseese e faʻatatau i le Ipu a le Lalolagi, soka, ofutino, fuʻa lima, peni lanu ma isi oloa ua lauiloa i le maketi talu ai nei.Ina ia mafai ona faoa le maketi, e tele pisinisi o loʻo galulue malosi i faʻamatalaga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, ua faʻalauiloa e se faleoloa se oloa fou talu ai nei: o se soka e suʻiina atoa lima e faʻaopoopo i le pito i luga o le uluaʻi ipu, lea e sili atu le faʻapitoa i le gaosiga, o lea e sili atu le taugata o le tau faʻatau nai lo le tuai, ae e fa'atauina lelei.

O Mr. He, o le faʻatautaia o le Yiwu International Trade Mall, e masani lava ona faʻatautaia pisinisi fuʻa i le Ipu a le Lalolagi.Fai mai a ia, talu mai Iuni, o poloaiga mai fafo ua matua faateleina.Panama, Atenitina ma le Iunaite Setete o loʻo i ai uma ni faʻatonuga tetele mai tagata faʻatau.

I le ta’amilosaga tu’ioti a le 32 pito i luga, o le umi e tumau ai pea atunu’u o lo’o auai, o le maualuga fo’i lea o le mana’omia o le fu’a a le atunu’u.

O le fale gaosi oloa o loʻo faʻatinoina atoatoa i le gaosiga e faʻamautinoa ai le aso e tuʻuina atu ai le poloaiga

O le taʻutaʻua o le itu faʻatau ua vave foʻi ona salalau atu i le itu gaosiga.I le tele o falegaosimea i Yiwu, Zhejiang Province, o tagata faigaluega e tatau ona galulue ovataimi e maua ai poloaiga.

I se kamupani meataalo i Yiwu, Zhejiang Province, o loʻo pisi tagata faigaluega i le sauniaina o se vaega o oloa Ipu a le Lalolagi.O nei poloaiga na tuʻuina atu ia Setema 2 i luma, lea e manaʻomia ona faʻapotopotoina i totonu ole 25 aso ona tuʻuina atu lea i Panama.O oloa e tatau ona lafo i le atunuu o loʻo agai i ai i le amataga o Oketopa i se taimi lata mai e faʻafeiloaʻi ai le taimi vevela faʻatau.

O le fiva ta'aloga e mafua mai i le Ipu a le Lalolagi ua fa'amoemoe e fa'aauau pea mo se taimi umi, o lea o le a fa'alautele le fuafuaga o le gaosiga o le falegaosimea i le amataga o le tausaga fou.


Taimi meli: Oke-24-2022