• talafoubjtp

O le a avea La'eeb ma isi IP Mata'utia?

O le 2022 Qatar World Cup o le a faia i Qatar mai le aso 20 o Novema i le aso 18 o Tesema, o le taimi muamua lea na oʻo mai ai le Ipu a le Lalolagi i Sasaʻe Tutotonu ma o le taimi muamua lea i le talafaasolopito na faia ai le Ipu a le Lalolagi i le taumalulu.Ona o le 2022 Hangzhou Asian Games ua tolopoina i le 2023, o le Olimipeka o le Taumalulu i le amataga o le tausaga ma le Ipu a le Lalolagi i le faaiuga o le tausaga e aofia ai mea sili e lua o le tausaga i tulaga o le IP, ma e mo lenei. mafua ai ona amata muamua le fiva Ipu a le Lalolagi i Saina.O le mascot aloaia o le Qatar World Cup na tatalaina i tua ia Aperila ma ua lauiloa i tagata fiafia i le lalolagi atoa.O le igoa "La'eeb" e mafua mai i le ufi papa'e o lo'o ofuina e tagata Arapi, o lona uiga i le faaSaina "le tagata taalo atamai tele O lona uiga o le "tagata taalo atamai" i le gagana Saina.

wps_doc_1
wps_doc_2

O le uiga ese, ese ma isi La'eeb na vave ona tosina atu i ai tagata uma, e le gata i le au fiafia ae faapea foi le tupulaga talavou o tagata faaaoga luga o le initaneti na tuʻuina atu faʻamatalaga i luga o ala o faasalalauga lautele e faʻaalia ai lo latou alofa mo Laʻeeb, ma afifi dumpling ma wonton wrappers e sili ona lauiloa. igoa tauvalaau.

Mo ta'aloga fa'ava-o-malo e pei ole Olimipeka o le Taumalulu, Ta'aloga a Asia ma le Ipu a le Lalolagi, o le a le fa'asologa o pisinisi ma le fa'atatau o lo'o i tua atu oa latou oloa fa'atagaina aloaia?

O oloa o loʻo siomia ai le Olimipeka o le Taumalulu ma Taaloga a Asia ua taʻua o "oloa laiseneina aloaia", ae o oloa lautele o le Ipu a le Lalolagi, Champions League, Real Madrid, Arsenal ma isi, ua taʻua o "oloa laiseneina aloaia", o le eseesega i le va o le upu ma le fa'atusa i tua e le tutusa.

O le fa'atulagaina o Ta'aloga Olimipeka o le Taumalulu ma Ta'aloga a Asia i Saina na maua ai aia tatau i pito o mea na tutupu mai IPs (Komiti o le Olimipeka Fa'avaomalo, Fono a le Olimipeka a Asia, ma isi), fa'atasi ai ma aia tatau fa'atino, o lea o le mea na tupu. fa'alāpotopotoga latou te fa'atagaina (po'o laisene) aia tatau i kamupani fa'apaaga talafeagai.O le eseesega muamua o aia tatau o le Ipu a le Lalolagi o loʻo pulea pea e le FIFA, lea e laiseneina ai aia i kamupani paaga.O le eseesega lona lua o le faʻatulagaina o Taaloga Olimipeka o le Taumalulu ma Taʻaloga Asia i Saina na tuʻuina atu ai le gaosiga ma le faʻatau atu o oloa faʻatau atu i kamupani paʻaga eseese, e taʻua o "tagata gaosi laisene" ma "faʻatau oloa laiseneina", ae o le FIFA na faʻatagaina le gaosiga. ma aia tatau fa'atau atu o oloa fa'apitonu'u i kamupani pa'aga i le taimi e tasi.E tu'uina atu e le FIFA le gaosiga ma le fa'atau aia tatau i ana pa'aga kamupani, ua ta'ua o le "Licensee".


Taimi meli: Oke-31-2022