• talafoubjtp

O fea atunuu i luga o le maketi meataalo "One Belt, One Road" e sili atu le gafatia?

RCEP maketi e tele le gafatia

O sui o le RCEP e aofia ai atunuu ASEAN e 10, e aofia ai Initonesia, Malaysia, Filipaina, Thailand, Sigapoa, Brunei, Cambodia, Laos, Myanmar, Vietnam, ma atunuu e 5 e aofia ai Saina, Iapani, Korea i Saute, Ausetalia ma Niu Sila.Mo kamupani o a latou oloa ua leva ona faʻalagolago i maketi a Europa ma Amerika i le taimi ua tuanaʻi, e foliga mai o loʻo i ai se avanoa sili atu mo le tuputupu aʻe i le lumanaʻi e ala i le faʻalauteleina o maketi a atunuu o le RCEP, aemaise lava maketi o atunuu ASEAN.

Muamua lava, o le faitau aofaʻi o tagata e tele ma lava le faʻaogaina o meaʻai.ASEAN o se tasi o itulagi sili ona toʻatele tagata i le lalolagi.I le averesi, o aiga taʻitasi i atunuu ASEAN e toʻalua pe sili atu tamaiti, ma o le averesi o tausaga o le faitau aofaʻi e itiiti ifo i le 40 tausaga.O le faitau aofaʻi e laiti ma malosi le faʻatau, o lea e tele ai le manaʻoga o tagata faʻatau mo meataalo a tamaiti i lenei itulagi.

Lona lua, o le tamaoaiga ma le naunau e faʻaaoga meataalo ua faʻatupulaia.O le tuputupu ae o le tamaoaiga o le a lagolagoina malosi le taumafaina o aganuu ma faafiafiaga.E le gata i lea, o nisi o atunuu ASEAN o atunuu e tautatala i le gagana Peretania o loʻo i ai se aganuʻu malosi i Sisifo.E naunau tagata e faia ni pati eseese, pe o le Aso Valentine, Halloween, Kerisimasi ma isi tausamiga, po o aso fanau, Faʻauʻuga sauniga ma e oʻo lava i le aso o le mauaina o tusi ulufale e masani ona faamanatuina i pati tetele ma laiti, o lea o loʻo i ai se manaʻoga tele maketi. mo meataalo ma isi sapalai mo pati.

E le gata i lea, faʻafetai i le faʻasalalauina o ala o fesoʻotaʻiga e pei o TikTok i luga ole Initaneti, o oloa faʻalelei e pei o pusa tauaso meataalo e sili ona lauiloa i tagata faʻatau i atunuu o le RCEP.

RCEP

Fa'amatalaga autu o maketi

A maeʻa ona suʻesuʻeina ma le totoa faʻamatalaga mai itu uma, o le faʻaaogaina o le gafatia o lemaketi meataaloi atunuu i lalo ole ASEAN e fai si tele.

Sigapoa: E ui o Sigapoa e na o le 5.64 miliona le faitau aofaʻi, ae o se atunuʻu atinaʻe tau tamaoaiga i totonu o setete o le ASEAN.O ona tagatanuu e iai le malosi faʻaalu.Ole tau ole iunite o meataalo e maualuga atu nai lo isi atunuu Asia.Pe a fa'atau meataalo, e fa'alogo lelei tagata fa'atau ile fa'ailoga ma uiga IP ole oloa.O tagata Sigapoa e iai le malosi o le faʻalauiloaina o le siosiomaga.E tusa lava pe maualuga le tau, ae o loʻo i ai pea le maketi mo le oloa pe a faʻalauiloa lelei.

Initonesia: Ua faapea mai nisi o tagata suʻesuʻe, o Indonesia o le a avea ma maketi e sili ona televave le tuputupu aʻe mo le faatauina atu o meataalo masani ma taaloga i le itulagi o Asia ma le Pasefika i totonu o le lima tausaga.

Vietnam: Aʻo faʻaauau pea ona gauai matua i aʻoaʻoga a a latou fanau, o meataalo aʻoaʻoga e manaʻomia tele i Vietnam.O meataalo mo coding, robotics ma isi tomai STEM e sili ona lauiloa.

ASEAN MAP

O mea e mafaufau iai

E ui ina tele le gafatia o maketi meataalo i atunuu RCEP, e tele foi le tauvaga i totonu o le alamanuia.O le auala sili ona vave mo ituaiga meataalo a Saina e ulufale atu ai i le maketi RCEP e ala i auala masani e pei o le Canton Fair, Shenzhen International Toy Fair, ma Hong Kong Toy Fair, e ala i faʻasalalauga e-commerce, poʻo auala fou pisinisi e pei ole tuaoi e. - fefaʻatauaʻiga ma faʻasalalau ola.O se filifiliga foi e pu'e sa'o ai le maketi i oloa taugofie ma maualuga, ma o le tau o le auala e fai si maualalo ma e lelei taunuuga.O le mea moni, o fefaʻatauaʻiga e-fefaʻatauaʻiga i luga o tuaoi ua atiaʻe e le tele o tausaga talu ai ma ua avea ma se tasi o malosiaga autu i oloa faʻatau atu a Saina.O se lipoti mai le e-commerce platform na taʻua ai o le faatauina atu o meataalo i luga o le tulaga i le maketi i Asia i Sautesasae o le a faʻateleina faʻateleina i le 2022.


Taimi meli: Mati-19-2024