• talafoubjtp

Fa'aaogā le UKCA & UKNI Mark

I le maeʻa ai o Brexit, na faʻaalia e Peretania le faʻailoga o le tausisia o le UKCA (faʻaaogaina i Egelani, Sikotilani, ma Uelese) ma le UKNI (tulaga ese i Northern Ireland), lea e faʻamoemoe e amata faamamaluina ia Ianuari 1st, 2023.

UKCA (UK Conformity Assessed) o se faʻailoga fou avanoa maketi, lea e manaʻomia e tuʻuina atu i luga o oloa poʻo afifi poʻo faila faʻapipiʻi pe a faʻaulufale mai ma faʻatau atu oloa i Peretania.O le faʻaogaina o le UKCA faʻailoga e faʻamaonia ai o oloa e ulufale atu i maketi a Peretania o loʻo tausisia tulafono faatonutonu i Peretania ma e mafai ona faʻatau atu i le taimi nei.E aofia ai le tele o oloa e manaʻomia le faʻailoga CE muamua.

Ae ui i lea, naʻo le faʻaaogaina o le UKCA faʻailoga e le taliaina i le maketi a le EU, lea e manaʻomia ai le faailoga CE i taimi uma pe a ulu atu oloa i totonu.

E ui lava na faʻamaonia e le malo o Peretania o le a latou faʻaaogaina le UKCA faʻailoga ia Ianuari 1st, 2021, o le CE faʻailoga o le a faʻaauau pea ona aloaia seia oʻo i le faaiuga o le 2021 pe afai o lona faʻaogaina e faʻavae i luga o tulafono faatonutonu a EU e tusa ai ma tulafono a Peretania. .Ae ui i lea, mai le 2022, o le UKCA faʻailoga o le a faʻaaogaina e naʻo le faʻailoga ulufale mo oloa i le maketi a Peretania.O le maketi CE o le a fa'atumauina pea le fa'ailoaina mo oloa o lo'o ulufale atu i maketi e 27 a le EU.

talafou1

Amata mai Ian. 1st, 2023, o le UKCA faailoga e tatau ona lolomi saʻo i luga o oloa i le tele o tulaga ma e tatau ona tuʻufaʻatasia e le gaosiga lenei aso i totonu o le faʻatulagaina o oloa.

Sa matou talanoa e uiga i le UKCA mark, ae faapefea le UKNI?UKNI e masani ona faʻaaogaina faʻatasi ma le faailoga CE.E le mafai ona e fa'aogaina le fa'ailoga UKNI pe afai e mafai ona e ta'utino atu le usita'ia i lalo o tulafono talafeagai a le EU e fa'atatau i le United Kingdom (Northern Ireland), pe afai e te fa'aogaina se fa'alapotopotoga fa'amaonia i le EU mo so'o se su'esu'ega fa'atulafonoina.I le tulaga o loʻo taʻua i luga, e mafai lava ona e faʻaogaina le faailoga CE e faʻatau atu ai oloa i Peretania (Northern Ireland).

Fa'atonu e Casi
[melimeli puipuia]


Taimi meli: Iul-20-2022