• talafoubjtp

Le ala atinaʻe o Weijun Toys

O le Falemata'aga a Sanxingdui o lo'o i le itu i matu sasa'e o le Nofoaga a Sanxingdui, o se vaega autu o le puipuiga o mea fa'aleaganu'u a le atunu'u.O se falemataaga o nofoaga autu faʻaonapo nei i loʻu atunuu.I le avea ai o se faʻamalama e fesoʻotaʻi ai le lalolagi, talu mai le tatalaina o le Sanxingdui Scenic Area i le 1997, na maua ai le sili atu i le 60 vaega ma taʻitaʻi o le setete, faipule ma tagata taʻutaʻua mai atunuu eseese ma 22 miliona tagata tafafao mai fafo ma fafo.Sanxingdui relics aganuu ua ulufale atu i Europa, Amerika, le tele o atunuu i Asia, faapea foi Hong Kong, Macau ma Taiuani, faʻaalia atoatoa lona "faʻataʻitaʻiga faʻavaomalo" o "foliga o Saina", ma o le "kata pisinisi auro" o fefaʻatauaiga a aganuu a Sichuan. ma atunuu ese.
 
Weijun Toys ose pisinisi fa'apitoa e tu'ufa'atasia le R&D, gaosiga ma le fa'atauina o pepe meataalo palasitika e pei o fa'afiafiaga, ata, fa'ata'ita'iga, ta'aloga, mea fa'aeletonika, pusa tauaso, mea tusi, meaalofa, ma fa'atusa fa'atusa.Weijun Group e aofia ai Sichuan Weijun Cultural and Creative Co., Ltd. e nafa ma le mamanu ma suʻesuʻega, Dongguan Weijun Toys Co., Ltd. e nafa ma faʻatekonolosi fou, Sichuan Weijun Toys Co., Ltd. ma Hong Kong Weijun Industrial Co., Ltd. .

1. Potu Faataitai
O le vaiaso na teʻa nei, na asiasi atu ai taʻitaʻi o Sanxingdui i Sichuan Weijun Toys e asiasi ia matou meafaigaluega faigaluega, fale ma galuega.I le faagasologa o le mataʻituina, matou te faʻatagaina foi taʻitaʻi ia malamalama atili i le faagasologa o le gaosiga o meataalo, ma malamalama pe faʻafefea ona tuʻufaʻatasia lelei "meataalo" aʻoaʻoga ma faʻataʻitaʻiga.O le ata 1 o loʻo faʻaalia ai le taʻitaʻi o asiasi mai i le matou potu faʻataʻitaʻi.E sili atu i le 100 ituaiga o meataalo o loʻo faʻaalia i totonu o le matou potu faʻataʻitaʻiga, e amata mai i oloa aoina i mea faʻalauiloa, o mea uma ia o loʻo i totonu o le gaosiga o a matou meataalo Weijun.A maeʻa lenei asiasiga, ou te faʻamoemoe Sanxingdui E mafai foi ona faʻaopoopo i la matou lisi o meafale.
2

2. Gaosiga Fa'agasologa
Ata 2 o loʻo faʻaalia ai le taʻitaʻi o loʻo asiasi mai i la tatou laina gaosiga e malamalama ai pe toafia tagata e manaʻomia i se faasologa o faiga e pei o le gaosiga-faʻapipiʻi-faʻapipiʻiina, o le mea e taʻua o taʻitasi e faia o latou tiute.I le isi itu, o le tele o tagata faigaluega i totonu o le fale gaosi oloa e mai le lotoifale, lea e le gata o loʻo faʻauluina le atinaʻeina o le tamaoaiga i le lotoifale, ae faʻapea foi ona "tuua"
Tamaiti e, aua le toe nofo i tua.O le aumaia o le fiafia i tamaiti o le fa'amoemoe lava lea o a matou Weijun Toys, ma matou te fa'amoemoe e avatu le fiafia i le tele o tagata i le lumana'i.
3


Taimi meli: Feb-14-2023