• talafoubjtp

SDCC 2023: Mea Sili a San Diego Comic-Con Fa'apitoa i Lenei Tausaga

Atonu e le fa'afetai lau atotupe mo le faitauina o lenei ta'iala ile fa'atau sili ile San Diego Comic-Con.
Afai ua oʻo i le taimi mo San Diego Comic-Con, e tatau i kamupani ona tuʻuina atu ituaiga uma o oloa faʻapitoa e faʻasesē, faʻafememeaʻi, ma mulimuli ane faʻatau i tagata auai naunau.I le maeʻa ai o le tele o tausaga o faʻamaʻi faʻaeteete, o le taʻaloga faʻapitoa faʻapitoa e sau i le malosi atoatoa i San Diego Comic-Con 2023, ma Popverse o loʻo i ai taʻiala i mea o loʻo avanoa ma o ai e sau.Po o le a lava le mea o loʻo e suʻeina, o le ae mauaina le tele o mea o loʻo lisiina i lalo.
O se faʻamatalaga vave e uiga i la matou auala: matou te lisiina moni "faʻapitoa", e pei o Funko ma isi oloa o le a amata i le faʻaaliga ae o le a maua foi i luga ole laiga poʻo isi faleoloa pe a uma le faʻaaliga.faitau.E le o se lisi atoa foi lea, aua o le a tele naua mea mo le faatauina atu ma faatau atu i le faaaliga e toetoe lava a le mafai ona lisiina uma.(Aemaise lava talu ai e le o mea uma o le a ofoina atu i le faʻaaliga na faʻasalalau muamua.) Ae ui i lea, o le a matou faʻafouina le lisi pe a oʻo mai faʻasalalauga fou.
I le taimi lava e tasi, i le SDCC 2023, e mafai ona e faʻatau le tele, tele o mea i lau tupe.Fa'amolemole, o le a matou tu'uina atu a matou fa'amafanafanaga i lau paleni faletupe.
San Diego Comic-Con o le a faia ia Iulai 19-23 i le San Diego Convention Center.Popverse o le a i ai iina i le taimi atoa o le faʻaaliga, e aofia ai mea uma mai le amataga o le faʻaaliga e oʻo i le faaiuga.
Fa'asoa i se autu ma o le a matou logoina oe e ala i imeli pe a matou lafoina ni mea fou i lena autu.Pulea tulaga fa'alauiloa.
O le tusitala o le aufaigaluega Popverse o Graham McMillan (s/he) sa tusitusi e uiga i pese malie, aganuu, ma aganuu tusi pese i luga o le initaneti mo le toeitiiti atoa le luasefulu tausaga, ma e taufaafefe le ioeina.Afai e le mafai ona e malamalama i lana leo, e malamalama atoatoa o ia.
fua!Matamata i le vaega atoa o le Star Trek Universe ma Patrick Stewart, LeVar Burton, Kate Mulgrew ma isi mea i le faaaliga NYCC i le tausaga talu ai.
O afea le Disney D23 Expo?Se va'aiga i le lumana'i o fa'aaliga iloga a Disney, Lucasfilm ma Marvel.
Popverse o loʻo umia e Gamer Network Limited, o se kamupani ReedPop ma se lala o ReedExhibitions Limited.
© 2023 Gamer Network Limited, Gateway House, 28 The Quadrant, Richmond, Surrey, TW9 1DN, United Kingdom, numera kamupani resitala 03882481.
Ua taofia aia tatau uma.E leai se vaega o lenei 'upega tafaʻilagi poʻo ona anotusi e mafai ona toe faia e aunoa ma le faʻatagaga a lē e ona le puletaofia.


Taimi meli: Sep-08-2023