• talafoubjtp

Ua tulei e le McDonald's Iapani ia meataalo STEM Doraemon

Saunia e Ada Lai/ [melimeli puipuia] /23 Aokuso 2022

TagMeataaloGiant, meataalo Dfa'asoa, meataalo STEM,Meataalo a'oa'oga,Statuette

Fautuaga autu: O le tausisia o tu ma aga a le McDonald's "IP Harvester", e aofia ai elemene paso STEM.

Fole upu

Na fa'alauiloa muamua e McDonald's le Fiafia i le 1979, ma se meata'alo na sau ma le taumafataga.Mo le tele o tausaga, o lenei taʻiala ua maua ai le faitau miliona o McDonald - na te faʻatau atu le 1.5 piliona meataalo i le tausaga ma ua faʻaigoaina foi o le "tagata meataalo e le vaaia" ma "le lalolagi sili ona tufatufaina meataalo" e le aufaasālalau.

Na faalauiloa e McDonald's Happy Meals lana Doraemon Happy Free Study meataalo faasologa i Iapani ia Aokuso 5. I le tu masani a McDonald's "IP Harvester," o le meataalo e musuia e le lauiloa Iapani IP "Doraemon," ae e tulaga ese foi ona o loʻo faʻapipiʻiina i STEM. .

O le galu muamuaTia Matagofie Telescope

tausaga (1)

E le gata e mafai ona e vaʻai i mea mamao, ae e mafai foʻi ona e auai i kata kata a Doraemon e taʻalo ai.

O le galu muamuaMagicDia faitioWaterFlute

tausaga (2)

O le oloa e lima tui vai, o lo'o i ai fo'i uafu fa'afefe.O vai eseese o le a suia ai le maualuga o le fagufagu.Tuu atu i le tamaitiiti ia iloa le mataupu faavae o le gaosiga o le lelei, ae faapea foi le su'esu'eina e le tamaitiiti o auala fou e taalo ai.

O le galu muamuaOverlappingCmanogiCtautauEfa'ata'ita'i

tausaga (3)

I lalo o le ata o Doraemon, e tolu lanu muamua, mumu, samasama ma le lanumoana.E ala i le tu'ufa'atasiga o vaega lanu eseese, E mafai ona fa'afefiloi lanu eseese, ina ia mafai ai e tamaiti ona malamalama i le tu'ufa'atasiga o lanu.E le gata i lea, e mafai e matua ona faatonu a latou fanau e tuu fasi lanu i luga o mea lanu eseese ma matamata i suiga lanu.

O le galu muamuaTo iaTsuigaCamera 

tausaga (4)

O le pito i luma o le kata o loʻo faʻatasi ma le oloa o se ata masani o Doraemon ma se mamanu faʻaoga ese i tua.I le oomiina o le A faamau, o le kata e taamilo vave, ma o Doraemon e foliga mai o loʻo ofuina se mea faʻaoga i lalo o le faʻaogaina o le vaʻaia.E sau foi le oloa ma kata avanoa mo tamaiti e taaalo saoloto.

O le galu lona luaTo DorameiMInitiaturaMsese

tausaga (5)

O lenei oloa o le faʻafeagai lea o le galu muamua o le telescope effect, e ala i le vaʻaia tioata, o le vaʻaia o le mea faitino o le a faʻaititia.

O le galu lona luaMetalDetectors

tausaga (6)

O le fa'avae mumu o lo'o i ai le u'amea, ae o vae o Doraemon e iai maneta.Ina ua paʻi atu le toʻalua, na sii i luga lima o Doraemon.
E le gata i lea, ae mafai foi e tamaiti ona faʻaogaina lenei Doraemon faʻataulāitu i le olaga, e iloa ai le mea e uʻamea ma le mea e leai.

O le galu lona luaO leMseseTfa'atatau

tausaga (7)

O le oloa ua faʻapipiʻiina i faʻata e lua, o loʻo tuʻuina i itu eseese ina ia mafai e tamaiti ona matauina ata eseese o Doraemon i faʻata.

O le galu lona luaMata'ituBox

tausaga (8)

O se pusa mata'ituina lea, ma lana lava tioata fa'alautele, ma e le gata o se kata mata'ituina e fetaui, ae mafai fo'i ona tu'u i totonu isi mea.

O le seti atoa o oloa e valu o le a tuʻuina atu i galu e lua, faʻatasi ma se pepa suʻesuʻe ina ia mafai e tamaiti ona faʻamaumau nisi o mea fou na maua i le taʻaloga suʻesuʻe.

tausaga (9)


Taimi meli: Aukuso-30-2022