• talafoubjtp

Na fa'afefea ona fa'atupuina meata'alo Pusa Tauaso?

Na fa'afefea ona fa'atupuina meata'alo Pusa Tauaso?

O le pusa tauaso na afua mai i le Iapani "Fukubukuro", lea na amata mai i se ato fa'amalama na tu'uina e supamaketi e fa'atau atu ai oloa fa'agesegese e fa'atosina ai fa'atauga a tagata fa'atau e ala i le fa'atupuina o se lagona le mautonu.I le taimi nei, o le tau moni o mea i totonu o le ato e masani ona maualuga atu nai lo le tau o le ato.

Faatasi ai ma le siitia o le aganuu anime Iapani, o le "Vending Machine" o loʻo i ai le tele o fuainumera anime na faʻaalia foi.E oo atu i le 1990s, o lenei ituaiga o "pusa tauaso" manatu i le tulaga oaoina o kataamata i Sainamana mafua ai le faʻateleina o tagata faʻatau, aemaise lava i tamaiti aoga ma talavou matutua.

Ina ua maeʻa le atinaʻeina o maketi o meataalo a le atunuʻu Saina ma meafaigaluega tau maketi eseese, na oʻo mai pusa tauaso i mata o tagata lautele.O se pa malosina aliali mai ile 2019.

Na Fa'apefea ona A'afia isi Fa'alapotopotoga i le Aganu'u Pusa Tauaso?

I se tulaga lautele, o tagata faʻatau e naʻo le iloa o sitaili e mafai i totonu o le pusa tauaso, ae le mafai ona faʻamaonia mea patino.O pusa tauaso muamua e masani ona aofia ai le tele o fuainumera anime, pepe meataalo IP, ma isi.Ae o le atinaʻeina o le maketi, e foliga mai o loʻo i ai se tulaga e mafai ai ona "pusa tauaso mea uma".

O pusa tauaso eseese mo mea'ai ma meainu, matagofieoloa, tusi, tiketi vaalele, ma e oo lava i suʻesuʻega o mea anamuaautu, ua tula'i mai ma o lo'o sailia e le to'atele o tagata fa'atau, ae maise o tupulaga talavou na fananau mai ina ua mavae le 1995.

O ai e keaCfa'atauva'a BlindBpovi?

I totonu o nei vaega fa'atau fa'atau, o le tupulaga Z na avea ma malosiaga autu o le taumafaina o pusa tauaso.Toe foi i le 2020i Saina, o lenei vaega na nofoia toetoe lava 40% o le aofaʻi o le taumafaina o pusa tauaso, faʻatasi ai ma le pule a tagata taʻitasi e 5.fasi.

O le toe su'esu'e atili i tagata fa'atau o le tamaoaiga o pusa tauaso, e mafai ona maua e toeitiiti 63% o tagata fa'atau o fafine.I le tulaga o galuega, o tamaitai talavou i aai tetele o le uluai tagata faatau, sosoo ai ma tamaiti aoga i le aoga.


Taimi meli: Sep-05-2022