• talafoubjtp

E te iloa pe fa'afefea ona gaosia meataalo?

O nisi taimi e mafaufau tagata i mea e matua faigofie lava.Fa'ata'ita'i se tama'i meata'alo fa'ato'aga.Atonu e fai mai nisi tagata o le a le faigata tele?Ae e manaʻomia le tele o faʻagasologa lavelave e fai ai se meataalo faʻapitoa.

1

1. tui o le ulu, lima, vae ma isi vaega;2. Fa'amama vaega i le vai ma fa'alili i totonu o le ogaumu;3. Su'iina nila u'amea i luga o la'au, ona tu'u tasi lea o vaega i nila u'amea;4. Fa'asalaina se vaega o le kelu i se fana tele;4. Tuuina i totonu o se pusa eletise;laa i luga o le ki o le masini fuifui i ou vae e pipii sa'o ai le paipa i le kelu;5. Tuu i totonu o le potu tao tao.O le tele o lanu, o le tele o gaioiga, ma le tele o faʻalavelave.

2

A uma ona vali, faʻapipiʻi le ulu, tino, lima ma vae.Fa'aeteete i le fa'agasologa o le fa'apotopotoga.Afai e te le fa'aeteete, o le a pa'u i lalo le fula, ma e le matagofie.Fufulu a'o le'i lolofi.Toto le fuga ma tuu i totonu o taga PP ina ia mautinoa o loʻo mama oloa.Afai e palapala, o le a faigata ona faʻamamā, o lea e manaʻomia ai le tele o faʻagasologa e fai ai se faʻataʻitaʻiga meataalo.

Weijun Meataaloua auai i meataalo lafu mo le sili atu i le 20 tausaga, o faiga uma o le a tatou matua faʻaeteete, faʻalogo lelei, faʻatuatuaina tagata faʻatau ma le faamalieina o lo tatou malosi sili lea.O a matou faleoloa e lua, tasi o loʻo i Dongguan, Guangdong Province, ma le isi i Ziyang, Sichuan Province, e mafai ona tuʻuina atu auaunaga ODM & OEM.Afai e te fiafia i ai, o loʻo i ai le fiaselau o faʻataʻitaʻiga meataalo na fuafuaina e i matou lava ma faʻailoga mo oe e filifili mai ai, ma e iai foʻi a matou tagata faʻapolofesa faʻapolofesa e mafai ona faʻafetaui oe i soʻo se manaʻoga.E te fia iloa atili e uiga ia i matou?Fa'amolemole lagona le saoloto e fa'afeso'ota'i i matou!(Imeli:[imeli puipuia])


Taimi meli: Sep-05-2022