• talafoubjtp

O meataalo a tamaiti na auina atu i Europa CE faʻamaonia EN71 tulaga

 

Ta'itasi vaega o meata'alo e auina atu i fafo ee tatau ona ausia e lo tatou atunuu le tusi faamaonia meataaloaloaia e le EU ae leʻi faʻatagainaauina atu i fafo i le EU EN71 tulagamo faʻamatalaga faʻapitoa o meataalo meataalo e ulufale atu i le maketi a Europa, ina ia faʻaitiitia pe aloese mai le afaina o meataalo i tamaiti.

 

Meataalo a tamaiti Tau fa'atau atu:

Saina o le lalolagi sili ona gaosia ma fa'atau atu meataalo, ma sili atu i le 70% o meata'alo i luga o le maketi o le lalolagi o lo'o gaosia i Saina.E mafai ona taʻua o le pisinisi meataalo o se laau e olaola i totonu o fefaʻatauaiga i fafo a Saina, ma o le tau faʻatau atu o meataalo (e le aofia ai taʻaloga) i le 2022 e 48.36 piliona US tala, o se faʻaopoopoga o le 5.6% i le tausaga talu ai.Faatasi ai ma i latou, o le averesi o le aofaʻi o meataalo e faʻatau atu i le maketi i Europa e tusa ma le 40% o meataalo faʻatau atu a Saina.

 

O meataalo a tamaiti e auina atu i fafo EU CE faʻamaonia:

Soʻo se atunuʻu oloa e ulufale atu i le Iuni a Europa, o le European Free Trade Area e tatau ona faʻamaonia CE, i le oloa faʻapipiʻi le faailoga CE, o le mea lea o le CE certification o le oloa lea i totonu o le Europa Europa ma le maketi o fefaʻatauaiga saoloto a Europa.O le faʻamaoniaina o le CE o se faʻamaonia faʻamaonia i le Europa Europa, ma o le a siaki e le Pulega o maketi i le lotoifale pe iai se tusi faamaonia CE i soo se taimi.O le taimi lava e maua ai e leai se tusi faamaonia faapena, o le a faaleaogaina le auina atu i fafo o lenei oloa, ma o le a faasaina ona toe auina atu i fafo i le EU itulagi.

 CE Tusi Faamaonia

 

Meataalo a tamaiti CE fa'amaonia EN71:

EN 71 o se faʻataʻitaʻiga faʻamalosia e atunuu Europa mo meataalo ua fuafuaina mo tamaiti e oʻo atu i le 14 tausaga. O lona taua o le faʻatinoina o faʻamatalaga faʻapitoa mo oloa meataalo e ulufale atu i le maketi a Europa e ala i le tulaga EN71, ina ia faʻaitiitia pe aloese mai le afaina. o meataalo i tamaiti.

 EN71

 

EN71 taiala o su'ega:

1. En 71-1: 2005 Saogalemu o meataalo - Vaega 1: Faʻaletino ma mea faʻainisinia.

2. EN71-2: 2006 Saogalemu o meataalo - Vaega 2: Mea e le mu.

3. EN71-3:2001 /AC: 2002 Saogalemu o meataalo - Vaega 3: Faʻaliliuina o nisi elemene.

5, The Home Depot, Inc

 

Atunu'u na afua mai ai: Iunaite Setete, tausaga fa'aletupe tupe maua fa'atau/Aofa'i tupe maua: $151,157 miliona / $151,157 miliona, Vaega fa'atau oloa: Fa'aleleia fale, Numera o atunu'u e iai faleoloa: 3

1. 3-5 faʻataʻitaʻiga suʻega meataalo e manaʻomia.

2. Auina atu i latou i le fale suesue.

3. ole su'ega su'esu'e ole a fa'amavae lau meataalo ma siaki tulaga o lo'o i luga.

4. 5-7 aso mulimuli ane, o le a toe faʻafoʻi atu e le fale suʻesuʻe iuga o suʻega ia te oe faʻatasi ai ma le lipoti o suʻega ma laisene.

5. pe a uma ona maua le lipoti o suʻega, e mafai ona e faʻapipiʻi le faailoga CE i luga o le meataalo


Taimi meli: Aukuso-10-2023