• talafoubjtp

BEHIND-THE-SCENES: 2nd Factory of plastic figures i le Taimi ole COVID-19

saunia e Apple Wong, Export Sales[melimeli puipuia]▏12 Aokuso 2022

Na fausia e Weijun Toys lona lua fale gaosi oloa palasitika i le 2020 ma tuʻuina atu i le lalolagi meataalo faʻatasi ai ma faʻataʻitaʻiga tuusaʻo, ina ua pulea e le COVID-19 le lalolagi.O se faatoaga e 107,639 ft², i lena taimi!O ai seoli i lona mafaufau sao o le a faia se faaiuga valea?Ia, ma le fa'aaloalo uma, o le Pule Sili o Weijun Toys, Mr. Deng Laixiang e moni lava o se fa'atauva'a.Ssh...

GALUE FOU I TAIMI O LE COVID-19
Na faailoa mai e le WHO o le COVID-19 o se faʻalavelave faʻafuaseʻi o le soifua maloloina i le lalolagi i le aso 30 Ianuari 2020. Faatasi ai ma le faʻatuatua tauaso, na faʻatonuina ai e Mr. Deng e amata le fausiaina o Sichuan Weijun Toys, o le matou fale gaosi palasitika lona lua, i le masina lava e tasi.Kuku~

Ia Oketopa 2021, na amata aloaia ai le fale gaosi oloa palasitika lona lua a Weijun Toys, Sichuan Weijun Toys.Faʻatasi ai ma ana mea faigaluega faʻaonaponei, o le gaosiga faʻaletausaga o le 80 ~ 120 miliona seti o faʻamaumauga tuusaʻo e faigofie ona ausia.

le Pule Sili o Weijun Toys, Mr. Deng Laixiang o loʻo mauaina tagata faʻatau

O SE FUAFUAGA E FAI TOTONU
O lenei fa'alavelave fa'afuase'i fuafuaina o le fausiaina o se falefaigaluega fa'akomepiuta lona lua i totonu o Saina totonugalemu o le mea moni o se fuafuaga mo le tele o tausaga.Ua leva ona iloa e Mr. Deng o le gataifale o Saina o loʻo faasolosolo malie ona mou atu a latou tulaga lelei e avea ma fale gaosi oloa.Faatasi ai ma le maualalo o tagata faigaluega ma tau o fanua, o itulagi tutotonu o Saina o le lumanaʻi lea o le gaosiga o ata palasitika.

Ose laina manifinifi i le va o le atamai ma le valea
O faʻatauga o meataalo i le lalolagi na oʻo atu i le $ 104.2 piliona i le 2021, faʻasalalau le 8.5 pasene faʻatupulaia i luga o le 2020, e tusa ai ma le NPD's 2021 Global Toy Market Report.I le avea ai o se tagata gaosi palasitika i le ogatotonu o le 20 tausaga, o Weijun Toys na faʻatasi ma le tai ma maua ai la matou vaega faʻaaloalogia.

Pe a toe tepa i tua, matou te maofa i lea taimi ma lea taimi i le naunautaiga ma le maufetu o Mr. Deng i le feagai ai ma luitau.E silafia e le Atua le toʻatele o a tatou tupulaga i Dongguan ua gau ona o le COVID-19.Ae, o Weijun Toys e tu ma susulu teisi atu.


Taimi meli: Aukuso-30-2022