• talafoubjtp

Ua e sauni mo le fuafuaga faʻatasi a le IP mo le Tausaga o le Lapiti?

E silia ma le afa o le 2022 ua pasia, ae o le Tausamiga o le Tautotogo o loʻo siomia e elemene o le Tausaga o le Tiger o loʻo fou pea i loʻu mafaufau.O le a la le lapiti e mafai ona soli le si'osi'omaga i le Tausaga o le Lapiti?O le asō, ua matou fa'avasegaina nisi o IP Rabbit mo oe e fesoasoani ia te oe e fuafua vave mo le fa'ailoga IP ile tausaga fou!

sred

*01 Lapiti Miffy

O Miffy, na fanau i le 1955, e foliga “x” lona gutu ma o se lapiti poto ma aulelei.Na faia e le tusiata Dutch o Dick Bruner.E i ai sona uiga taofiofi, e fiafia i mafaufauga, aʻoga ma taʻaloga, ma e matua faauo i uo.

E tusa ai ma faʻamaumauga muamua o fale teu oloa, o oloa a Miffy Rabbit na faʻatau atu e tusa ma le 52.2991 miliona yuan i luga o le tele o faʻasalalauga e-pisinisi i totonu o le atunuʻu i le masina talu ai, ma e 63 ituaiga o oloa o loʻo faʻatau atu, e aofia ai oloa a tina ma tamaiti, mea faigaluega a le ofisa, ato pa'u, La'ei, seevae, meafale, ma isi.

ata ata

*02 Rabbids Fe'au

Aisea e valea ai lenei lapiti?Muamua lava, o foliga vaaia e fai si "valea", faʻatasi ai ma mata lapotopoto faʻapipiʻi ma se gutu matala lautele.E aulelei ma taugofie, ma e foliga mai o se tagata leaga e osofaʻia le lalolagi.O le sini o le faʻaumatia o tagata soifua ma nofoia le lalolagi.

I le taimi nei, o le Raving Rabbit e na o le 14 vaega o oloa o loʻo faʻatau atu i Saina, ma e tele vaega e mafai ona atiaʻe ma atinaʻe, ma o le maketi faʻapisinisi e tele le gafatia.

matou IP

*03 Peteru Lapiti

O Peter Rabbit na muamua faʻaalia i le lalolagi tusi masani a tamaiti "The Story of Peter Rabbit" lomia i le 1902, na fatuina e le tusitala Peretania ma le faʻataʻitaʻiga Beatrix Potter.

I le 2012, na fausia ai Peter Rabbit i se faasologa faʻafiafiaga e tolu-dimensional;i le 2015, Peter Rabbit animation na taunuu i Saina mo le taimi muamua;i le 2018, na tatalaina ai le ata tifaga o le igoa lava e tasi, faatasi ai ma le ofisa pusa o le lalolagi atoa e 350 miliona tala Amerika, lea na avea ai Saina ma maketi faavaomalo lona lua mo le ata tifaga.maketi.

E tusa ai ma faʻamaumauga muamua o fale teu oloa, o le toe faʻafoʻiina o le Peter Rabbit animation i luga o le Tencent Video e maualuga atu i le 10.334 piliona, ma o le toe faʻafoʻiina o le tele o vitio fesoʻotaʻi i luga o le nofoaga B e 35.4182 miliona.O le mea lea, o le lauiloa o Peter Rabbit i Saina e le tatau ona manatu faatauvaa.

meataalo lole weijun

*04 Bugs Bunny

O Bugs Bunny o le fa'ata'ita'i lea o le façade o le ata o le ata "Bugs Bunny", fa'aliliuina fo'i o le Bunny Bunny, Bunny Bunny, ma isi. O lona fa'ata'ita'iga e fa'atele, ma o ona nifo fa'aalia i luma e matua mata'utia.E olaola, fiafia, fetuutuunai ma vave mafaufau, ae o nisi taimi e faʻalavelave, e faʻafefe ai tagata.

E tusa ai ma faʻamaumauga muamua o fale teu oloa, o loʻo i ai nei le 44 vaega o Bugs Bunny o loʻo faʻatau atu, ma o le faʻatau atu o ana IP derivatives i luga o le tele o faʻasalalauga i totonu o le atunuʻu i le masina talu ai ua oʻo atu foi i le 6.3181 miliona yuan.

Meataalo palasitika

Ole Tausaga ole Lapiti e itiiti ifo ile lua masina.Afai e te manaʻo e manumalo i le tulaga maualuga e pei o le tele o oloa lauiloa a Tiger Element i lenei tausaga, e tatau ona e fuafua muamua, ma galue vave.


Taimi meli: Nov-23-2022